avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

vreau sa divortez, atat eu cat si sotia suntem de acord,avem un copil minor(7ani),avem un apart. in rate prin banca, platim rate la el ,ne-am inteles atat in privinta copilului cat si a apartam.si a tuturor bunurilor(masina ,mobila,etc) astfel:
-eu(sotul) sunt de acord sa castige ea apart. si copilul;
-eu(sotia) sunt de acord ca sotul sa ia toate bunurile si masina si in plus ,NU solicit pensie alimentara de la sot.
Va rog daca imi puteti spune cat ma costa si cat de repede posibil se poate solutiona(finaliza divortul)???va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: elninio2010 , utilizator 14:02, 17 Iulie 2012
@damien, poate ati vrut sa scrieti altceva.. numele copilului nu se schimba odata cu divortul parintilor, parintii au convenit asupra numelui copilului cand l-au inregistrat, la nastere.
Sotia poate reveni la numele anterior casatoriei sau il poate pastra pe al sotului cu acordul lui sau al instantei dupa caz. Aspura numelui sotiei trebuie sa convina, deci
tot nu m-ati lamurit...Nu este important numele cu care ramane sotia sau copilul... ,ma intereseaza cum pot scapa de apart?!vreau ca prin acest divort un act (hotarare de divort) din care sa reiasa ca eu am pierdut apart. in favoarea sotiei, cu alte cuvinte sa nu mai apar nicaieri ca eu mai am apartament. asta ma intereseaza!

[Editat - va rog nu mai ''tipati'' la cei care va raspund, indiferent de gradul in care va satisfac raspunsurile pe care le primiti, pastrati un ton calm si politicos daca doriti un dialog care sa va fie de folos. Multumesc]
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iulie 2012
Ares-3, moderator
imi cer scuze ,dar nu am *tipat*. Cum pot rezolva problema cu apart. care este in rate si este pe numele amandurora? Se rezolva tot la notar sau trbuie mers la banca ptr. a schimba contractul? Pe mine ma intereseaza ca la primarie sa nu mai apar ca si proprietar(sa nu mai apar deloc)! VA MULTUMESC SI IMI CER INCA ODATA SCUZE!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort nucusor nucusor se poate divorta la notar??cit dureaza,cit costa ,si ce acte sunt necesare?se poate face un fel de \"imparteala a lucrurilor la notar daca cei doi sunt de ... (vezi toată discuția)
Partaj nicolae_valentin nicolae_valentin eu si cu sotia mea am facut un imprumut cu ipoteca si cate un inprumut de nevoi personale ca sa construim o casa . in prezent eu platesc ratele de imprumut la ... (vezi toată discuția)
Actele necesare pentru introducerea unei actiuni de divort P.F.A. HERMAN DAN P.F.A. HERMAN DAN Buna ziua, Ptr deschiderea actiunii de divort ce acte ar trebui sa prezint ? Cam cat ar dura pana la pronuntarea divortului daca suntum de acord cu toate ... (vezi toată discuția)