avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Taxa pentru servicii Japonia, SUA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Taxa pentru servicii Japonia, SUA

Pe un site de freelanceri am fost ales sa prestez niste servicii muzicale (editare postproductie) pentru un japonez. Tot pe acest site trebuie sa-i emit o factura angajatorului iar acolo pot sa completez doua rubrici cu taxe. In acest caz eu trebuie sa platesc tva sau alte taxe? in cazul in care sunt freelancer si fac totul prin acest site.
cum s eprocedeaza mai departe?

Alte discuții în legătură

Cum se pot înregistra în contabilitate în lei, facturile emise în valută - euro, usd etc. (pentru un srl)? ContSters451390 ContSters451390 Bună seara! Am o mare nelămurire în legătură cu emiterea facturilor în valută. În primăvara acestui an, mi-am înființat un SRL cu activitatea ... (vezi toată discuția)
Venituri din freelancing MihaiPFA MihaiPFA Buna ziua Am nevoie de un sfat din partea d-voastra. Eu prestez servicii pe anumite site de freelanceri pentru diferiti clienti din strainatate. ... (vezi toată discuția)
Facturare srl neplatitor catre firma din sua efuionut efuionut Am un SRL neplatitor de TVA care activeaza in domeniul prestari servicii IT. Urmeaza sa semnez un contract de prestari servicii cu o societate din SUA si as ... (vezi toată discuția)