avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim 8 ore economist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim 8 ore economist

Buna ziua!
Care este salariul minim pe care il pot avea in contractul de munca pentru functia de Economist (evident cu studii superioare) pentru un program de 8 ore/zi?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:28, 11 Septembrie 2012
Salariul minim brut pe economie este de 700 lei , indiferent de postul ocupat ... daca la nivel de angajator exista un ccm aplicabil sau in reg.intern al acestuia sunt prevazuti coeficienti de ierarhizare atunci angajatorul este obligat sa aplice acesti coeficienti.
Multumesc!
nici vorba este fals sa platesti un economist ca pe unul necalificat , il vreau si eu la 8 ore cu 700 lei lunar .Minimul pe piata este de 1000 lei net.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
olden, utilizator
Care este textul de lege care prevede asa ceva? ... :-/
si pe mine ma intereseaza textul din lege care prevede asta. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Salariu minim 2012 dumilor dumilor Buna seara. Nu stiu ce sa fac, ce sa mai inteleg. Lucrez intr-un srl cu 5 salariati, iar eu sunt inspector resurse umane, deci raspund de ce fac si ce ... (vezi toată discuția)
Salariu minim garantat pentru persoane cu studii superioare AncaDDD AncaDDD Buna ziua, Sunt foarte nelamurita intr-o problema si poate ma ajuta cineva. Sunt angajata pe un slariu net de 973 ron. Stiu clar ca salariul minim net ... (vezi toată discuția)
Concluzie salariu minim studii superioare 2012 utc utc Buna ziua, Va rog, ce salariu minim aplic la studii superioare? Nu gasesc un temeimlegal Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)