avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura procurori
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura procurori

Pot da examen doar cei cu vechime sau si absolventi fara experienta? Multumesc!

>Pot da examen doar cei cu vechime sau si absolventi fara experienta? Multumesc!
Pentru cei care abia au absolvit,examenul de admitere in magistratura se organizeaza de regula in august.
Pentru cei care au min. 5 ani vechime in functii juridice se organizeaza un examen chiar acum in martie pe 19,inscrierile se fac pana pe 10.01.
cu vechime pt ex organizat in 19 martie, minim 5 ani, fara vechime la INM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere Anamaria_Larisa Anamaria_Larisa Vreau sa mi se explice si mie care este diferenta intre \"admitere in magistratura\" si \"admitere la Institutul National de Magistratura\" (vezi toată discuția)
Admitere in magistratura prin alte modalitati in afara de inm oprea.madalina oprea.madalina stiu ca se poate intra in magistratura si cu o vechime de 5 ani ca si avocat, consilier juridic, etc stie cineva cand se va organiza urmatorul examen si pt ce ... (vezi toată discuția)
Licentiata in drept ! cum pot deveni procuror neavand anii de vechime in campul muncii? annynna annynna buna ziua! va rog mult sa ma ajutati cu un sfat,cum pot deveni procuror? am absolvit fac de drept dar nu am anii de vechime in acest sector de activitate. va ... (vezi toată discuția)