avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot consulta arhiva unei firme dizolvate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot consulta arhiva unei firme dizolvate?

Buna ziua,

As avea o intrebare: cum poate o persoana iesita la pensie sa faca rost de actele doveditoare pentru sporul de vechime daca firma la care a lucrat (un S.A.) a fost dizolvata?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 8 Ianuarie 2009
Puteti verifica la Arhivele Statului daca societatea era de stat sau puteti solicita ITM-ului copii de pe actele existente in arhiva sa daca societatea era din sectorul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinte vechime in munca - unde? gabrielle-niki gabrielle-niki Buna ziua! Dupa ce am apelat la mai multe institutii publice nu am gasit nici un raspuns la problema mea. O ruda apropiata a lucrat la 2 firme (lichidate ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime, ore suplimentare, grupa de munca, toxicitate, spor de noapte galaoan galaoan Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine niste adeverinte pentru:ore suplimentare, grupa de munca, spor ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)