avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot consulta arhiva unei firme dizolvate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot consulta arhiva unei firme dizolvate?

Buna ziua,

As avea o intrebare: cum poate o persoana iesita la pensie sa faca rost de actele doveditoare pentru sporul de vechime daca firma la care a lucrat (un S.A.) a fost dizolvata?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 8 Ianuarie 2009
Puteti verifica la Arhivele Statului daca societatea era de stat sau puteti solicita ITM-ului copii de pe actele existente in arhiva sa daca societatea era din sectorul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinte vechime in munca - unde? gabrielle-niki gabrielle-niki Buna ziua! Dupa ce am apelat la mai multe institutii publice nu am gasit nici un raspuns la problema mea. O ruda apropiata a lucrat la 2 firme (lichidate ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime, ore suplimentare, grupa de munca, toxicitate, spor de noapte galaoan galaoan Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine niste adeverinte pentru:ore suplimentare, grupa de munca, spor ... (vezi toată discuția)
Carte de munca vali rusu vali rusu Mentionez ca am lucrat peste 10 ani doar pe contracte de munca la mai multe firme . Din neglijenta am pierdut contractele de munca, iar acum la noul loc de ... (vezi toată discuția)