avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila in divortul cu copii minori

#-oBuna seara....am pierdut hotararea definitiva si irevocabila de la divort in care se specifica faptul ca tutela minorului o detin eu ca mama si am nevoie pt pasaportul baiatului si vama in format legalizat.Cum pot sa obtin un formular si de unde?multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: Dragos Mateescu , Avocat 20:36, 4 Iulie 2012
De la judecatorie sau rugati-l pe tatic sa va dea un ex
judecatoria judetului unde a fost data sentinta?eu locuiesc in Sv si divortul a avut loc in Bt...as vrea sa stiu daca e posibil.multumesc
e foarte simplu, mergeti la instanta care a pronuntat hotararea, la arhiva solicitati o copie cu mentiunea definitiva si irevocabila a hotararii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum devine " si irevocabila" o hotarire de divort definitiva? ellena ellena Va rog, daca imi poate da cineva o solutie... Am o hotarire de divort pronuntata in iunie 2001 pe care s-a inscris mentiunea definitiva in luna decembrie 2001 ... (vezi toată discuția)
la granita zeno19 zeno19 Am o prietena care lucreaza in Germania si ma rugat sa-i aduc si pe baiatul ei in vizita pentru citeva zile cind o sa merg eu. Care sunt acte de care am nevoie ... (vezi toată discuția)
Instituire tutela georgiana55 georgiana55 Buna ziua! am si eu o problema cu o hotarare judecatoreasca in privinta unei instituiri de tutela, in 2011 , am obtinut tutela fratelui meu , acum am vrut sa ... (vezi toată discuția)