avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale administratia financiara
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

administratia financiara

buna!am nevoie de un document care sa certifice faptul ca fetita mea in varsta de 5 ani nu are proprietati si bunuri pe numele ei in romania.ne aflam in spania iar acest document mi se cere aici.mi s-a spus ca statul roman nu elibereaza aceste documente pentru minori...deoarece este prea micuta sa poata avea vreun bun pe numele ei....apoi mi s-a spus ca administratia financiara elibereaza acest tip de certificat...ma poate lamuri cineva cum si daca pot scoate aceasta hartie?mentionez ca fetita mea nu are nimic pe numele ei...insa am nevoie de asta in scris...multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:40, 4 Iulie 2012
Autoritatea administratiei fiscale,elibereaza adeverinte prin care atesta detinerea sau nu ,de bunuri mobile sau imobile
Va revine dreptul sa solicitati administratiei financiare responsabile acest document

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum devin proprietar pe terenul unde am casa amplasata? sinad sinad Buna ziua! Vin la dvs. cu o mare rugaminte si daca se poate sa imi raspundeti. Eu si fratele meu suntem mostenitori ai tatalui meu care a murit in urma cu ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat cazier fiscal MIMmih MIMmih Buna ziua, As nevoie sa obtin un certificat de cazier fiscal. Intrebarea este, unde trebuie sa ma adresez cu o asemenea cerere? Mentionez ca la adresa de ... (vezi toată discuția)
Rol agricol c.a.p. c.a.p. Pe acest loc,din ..36 copilareste ,ii moare tatal pe cand avea 3 ani ,mai tarziu mama il paraseste,creste pe langa bunic ,se casatoreste ,are doua ... (vezi toată discuția)