avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu service auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu service auto

Buna seara. Am si eu o problema cu un service auto. In data de 18 iunie 2012 am dus masina la un service (autorizat de R.A.R) pentru reparatii in urma unei distributii rupte. S-a facut receptia, mi s-a cerut un avans de 50% dupa constatare, urmand sa ma sune cand se repara. Pe 21 iunie 2012 mi se spune sa vin , masina fiind gata, urmand ca in data de 23 iunie sa revin pentru verificari. Pe 23 iunie revin, spunandu-mi ca nu au timp si sa revin luni (25 iunie) desi am fost programat pentru 23 iunie. Duminica seara (24 iunie) masina se opreste ,fiind nevoit sa o imping 4 km. A doua zi , luni 25 iunie am mers cu masina impinsa pana la dansii la service. Constatare "distributie sarita de la punct" . Mi s-a spus ca pe data de 2 iulie este gata. Luni am sunat , mi s-a spus ca marti e gata. MArti am sunat , mi s-a spus ca miercuri e gata. Si tot asa. Ce pot face in acest caz, deaorece m-am saturat de neseriozitatea cu care sunt tratat?
Cel mai recent răspuns: andreiask , utilizator 00:13, 14 Septembrie 2012
In baza documentului care atesta ca vehiculul se afla in service ,sesizati oficial ANPC local
Problema este ca nu mi s-a dat nici un act ca masina ar fi in service. am in mana doar devizul reparatiei cu suma trecuta si tot , de la prima reparatie . Atat. Masina si in prezent se afla la ei
Am facut plangere la ANPC sambata 07.07.2012 si mi s-a spus ca in termen de 30 zile am sa primesc un raspuns. Problema este ca si acum masina se afla la service , si tot nu este gata. Deja intru in a 4-a saptamana de cand se afla in service. Ce demersuri legale mai pot face? Pentru ca m-am saturat sa fiu dus cu presul.
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2012
Ares-3, moderator
Se pare ca dupa atata timp de cand am depus reclamatia la ANPC, am primit un raspuns foarte ambiguu si favorabil pentru cei de la service. Se pare ca are ceva relatii ... asta este ROMANIA , pacat ca suntem "Cetateni europeni si avem drepturi" , numai teoretic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu service auto Danielalbu Danielalbu Buna ziua , am si eu o problema in legatura cu un service auto unde am masina lasata de aproape o luna si jumatate , am avut accident si pe asigurarea ... (vezi toată discuția)
Cine-i vinovatul: service-ul sau asiguratorul rca? senator senator Am avut un accident de circulaţie la începutul lunii iunie 2008 (cauzat de o persoană care nu mi-a acordat prioritate) având avarii la partea frontală a ... (vezi toată discuția)
Care este perioada maximă de service reparații pentru un produs aflat în garanție? Carmella_26 Carmella_26 Care este perioada maximă de service pentru repararea unui produs (un dispozitiv electronic) care se afla în garanție. Au trecut 34 de zile și am sunat ... (vezi toată discuția)