avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu service auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu service auto

Buna ziua , am si eu o problema in legatura cu un service auto unde am masina lasata de aproape o luna si jumatate , am avut accident si pe asigurarea vinovatului m-au trimis la niste servisuri agreate de iei , toate bune s-a dat acordul urmand ca sa mi-se repare masina , am o luna si jumatate care ma minte continuu este gata luni , vineri , miercuri si tot asa m-am saturat de atatea minciuni
Cel mai recent răspuns: Danielalbu , utilizator 13:05, 20 Noiembrie 2014
Astfel de ...merită.....
Sesizați OPC-ul, R.A.R-ul dacă este cazul.
Recomand inclusiv chemarea în judecată pentru daune.
Orice reparație, de principiu se indentifica în timp cu ajutorul sau prin calculul orelor de lucru aferente fiecărei operațiuni - Timp de lucru, la care se poate adăuga timpul efectiv pentru procurarea pieselor de schimb. Dacă nu au timp suficient de lucru datorită gradului de încărcare al serviceului trebuiau să vă anunțe.
Povești - românești - ca nu au aia ca nu e gică să de cu ciocanul nu țin într-o eventuală judecată.
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2014
ContSters334413, utilizator
Ma gandeam sa fac reclamatie la OPC da nu eram sigur daca fac bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie pentru piese cu garantie Maepetcu Maepetcu Salut am o problema cu masina personala. am schimbat distributia in toamna intrun service autorizat cu piese de origine. Mentionez ca piesele au garantie un ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna neplatit de 6luni geaglesmerles geaglesmerles buna ziua. in urma cu aproximativ 6 luni am fost implicat intr-un eveniment rutier unde eu sunt pagubitul.cel vinovat de producerea accidentului avea masina ... (vezi toată discuția)