avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Care este perioada maximă de service reparații ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Care este perioada maximă de service reparații pentru un produs aflat în garanție?

Care este perioada maximă de service pentru repararea unui produs (un dispozitiv electronic) care se afla în garanție. Au trecut 34 de zile și am sunat la ei la Timișoara și mi-au spus ca l-au trimis în Ungaria pentru reparat, dar nu mi-au confirmat și data când o sa să fie produsul reparat. Este normal sa dureze asa de mult, poate sa dureze și, 3 luni și eu nu pot sa ma bucur de el să-l folosesc, Cum trebuie sa procedez ca sa intru mai repede în posesia produsului care este la service și nu știu, nu am nici un răspuns când o sa fie gata și utilizabil?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 06:23, 16 Noiembrie 2018
Buna dimineata!
Eu, in situatia dvs., as citi certificatul de garantie sa aflu perioada* de service a produsului ( care am inteles ca e, in general, de max.30 de zile ) si apoi as face plangere la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie dupa 15 zile. ElComandante ElComandante Salut, Am trimis in service un telefon cu o defectiune la ecran. Timpul contractual din garantie a fost de maxim 15 zile calendaristice. Dupa ce a expirat ... (vezi toată discuția)
Legea 449/2003 IulianManolache IulianManolache Buna ziua! Am contactat telefonic în data de 14 august reprezentatii magazinului Altex, de la care am achizitionat anul trecut un laptop, in vederea ... (vezi toată discuția)