avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Datorii la casa de pensii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Datorii la casa de pensii

oare ce se intampla cu datoriile la casa de pensii ?cu stima. :sorry:
Cel mai recent răspuns: poolmat , utilizator 07:38, 11 Iulie 2012
Trebuie achitate, daca acesta era sensul intrebarii Dvs. Cam putine date ne-ati oferit pentru a primi un raspuns mai complex.
am o II si am datorii la contributia pentru pensii . ce se intampla cu ele odata cuschimbarea la anaf a paltilor acestei contributii . si daca n-o achit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata contributii salariale mariamiclea mariamiclea Buna ziua, Am nevoie de o informatie, in cazul in care doresc sa verific daca contributiile salariale sunt platite de angajator la zi, la ce institutie ar ... (vezi toată discuția)
Ce cotizatii plateste mediatorul? Ramona24 Ramona24 Ce cotizatii/contributii plateste mediatorul in situatia in care acesta mai este angajat cu contract de munca- la o firma cu alt obiect de activitate ... (vezi toată discuția)
Unde se incadreaza acum, in legea penala, nevirarea la buget a contributiilor retinute la sursa elenagabi elenagabi Buna ziua, vă rog să mă ajutaţi în următoarea problemă. La firma unde lucrez contributiile retinute la sursa din salariul angajatilor (CAS, sanatate si ... (vezi toată discuția)