avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... VALABILITATE CARTE DE IDENTITATE
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

VALABILITATE CARTE DE IDENTITATE

As dorii sa calatoresc in Ungaria, dar cartea mea de identitate este valabila pana in decembrie. As dori sa Va intreb daca mai exista legea potrivit careia cand intru in Ungaria cartea mea de identitate trebuie sa mai fie valabila min 6 luni. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:46, 5 Iulie 2012
Puteti trece frontiera inclusiv in ziua expirarii, nu exista nicio conditionare in privinta aceasta.

Daca stati in Ungaria peste termenul de valabilitate al cartii, nu aveti nicio problema in a intra in tara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat Gina43 Gina43 As dori sa merg in Romania dar pasaportul meu este expirat din 2010 e posibil sa intru in tara chiar daca este expirat? (vezi toată discuția)
Acte pierdute in germania - pot intra in tara? chipucnicolae chipucnicolae am pierdut cartea mea de indentitate si pesaportul fiului meu in germania cind veneam de la aeroport.fiul meu este la scoala in germenia si treb sa merg in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, AndreeaMelaniaIG AndreeaMelaniaIG Pot calatorii in UE: respectiv Belgia si Olanda daca imi expira buletinul in octombrie? Durata calatoriei de 10 zile. (vezi toată discuția)