avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare debit de la o firma radiata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare debit de la o firma radiata

Buna ziua. Ajutati-ma si pe mine sa gasesc rezolvarea la o problema.
Am de recuperat o datorie veche de aprox un an, de la o firma care apare in Recom ca fiind radiata. Motivul radierii este dizolvarea societatii la sf anului 2007, prin hotarare judecatoreasca pentru nedepunerea situatiilor fiscale pe ultimii 3 ani. Deoarece nu a fost numit un lichidator in 3 luni de la ramanerea definitiva a hotararii de dizolvare si nici nu a fost solicitata numirea unui lichidator in urmatoarele 3 luni(total 6 luni de la dizolvare), firma a fost radiata din oficiu de Registrul Comertului. Ce mai pot face sa imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:59, 11 Ianuarie 2009
Buna ziua,

banii urmeaza sa ii recuperati cu ocazia lichidarii firmei cu pricina, presupunand ca are bunuri . Adresati o cerere catre Registru pentru a se numi un lichidator.

av. Boncu
Ideea era ca firma a fost deja radiata, si a trecut termenul in care puteam sa cer numirea unui lichidator. Dupa trecerea acestui termen s-a facut radierea. Dupa radiere....ce lichidare? Lichidarea se face inainte, nu?
Da, aveti dreptate.
S-a terminat.Nu mai aveti ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in dizolvare, fara numire lichidator marinelapolescu marinelapolescu Buna ziua, Am de recuperat o datorie de la o firma careia i s-a dispus dizolvarea (nedepunere situatii la RC) a trecut termenul de 6 luni in care puteam eu ... (vezi toată discuția)
Societate in lichidare time_out time_out buna seara. am fost asociat si administrator la o societate srl care nu a mai avut activitate din anul 2005. in anul 2008 registrul comertului a cerut ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma fara activitate de la infiintare prin art 237 din l31/1990 kandy kandy Buna ziua,am un srl care a fost dizolvat din aprilie 2008 prin art 237 alin 1 pct 3 din L31/90 (adica din cauza nedepunerii bilanturilor ).As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)