avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat de nastere cu greseli
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat de nastere cu greseli

Buna ziua.tatal meu a decedat,iar acum cand sa merg la succesiune am descoperit ca numele parintilor mei e gresit pe certificatul de nastere si automat pe buletin.cum pot demonstra ca sunt fiica parintilor mei
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:27, 5 Iulie 2012
In opinia mea este vorba despre o eroare materiala care poate fi indreptata prin procedura administrativa a rectificarii actelor de stare civila, adica printr-o dispozitie a primarului localitatii unde v-ati nascut sau unde aveti domiciliul.

Asta inseamna ca va trebui sa depuneti o cerere la Serviciul de Evidenta a Persoanelor si actele doveditoare ale erorii - acte de stare civila si / sau de identitate si copii ale acestora ale parintilor dvs. si desigur actele dvs.

Mergeti la Starea Civila din localitatea unde domiciliati, chiar daca nu este aceeasi cu localitatea unde v-ati nascut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana interesata rectificare certificat de nastere cyan cyan Pentru rectificarea datelor din certificatul de nastere cererea poate fi depusa numai de catre persoana interesata sau aceasta poate imputernici alta persoana ... (vezi toată discuția)
Probleme schimbare carte de identitate ContSters374860 ContSters374860 Buna seara, Voi prezenta un caz concret fara a da nume reale.Este vorba de o persoana de sex masculin care dorea sa-si schimbe Cartea de Identitate. Acesta ... (vezi toată discuția)
Nume de familie scris gresit ioanaDD ioanaDD buna ziua.Numele de familia al tatalui meu este cu A,iar al meu este cu I,au gresit o litera.In caz de o mostenire sau acte,ceva, poate fi vreo problema? (vezi toată discuția)