avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit lucrare de licenta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

lucrare de licenta

buna seara
am examen pt sustinerea lucrarii de licenta
licenta mi-a facut-o cineva citind-o acum problema este ca nu inteleg logica unei fraze :
10. Rezultatul exerciţiului -22.328 33.703
11. Impozitul pe profit 3.459 5.644
12. Rezultatul net al exerciţiului -25.787 28.059
deci se poate aplica impozit pe un rezultat negativ
astept urgent un raspusn
Cel mai recent răspuns: Nicolaie Ciobotaru , Consultant resurse umane 15:26, 6 Iulie 2012
Scrieti sumele corect ca nu se inteleg pentru a putea avea un raspuns la intrebarea Dvs., ar putea fi si o eroare de scriere a sumelor. Nu se poate aplica impozit la un rezultat negativ
De ce nu v-ati facut lucrarea de licenta dumneavoastra? In acest caz o sa obtineti o dimploma de licenta prin frauda. Si daca tot nu ati inteles ceva din lucrare de ce nu va adresati persoanei care a facut lucrarea?
florina_mauro a scris:

...licenta mi-a facut-o cineva citind-o acum problema este ca nu inteleg logica unei fraze...

Inainte vreme lucrari care au autor real o pesoana care beneficiaza de venituri sau alte avantaje si autor oficial declarat o alta peroana care beneficiaza de titulaturi necuvenite erau secrete bine pazite si de autor si de beneficiar.

In 2012 cel mai citit cotidian juridic este solicitat prin consultantii benevoli sa dea solutii pentru neclaritati privind reusita fraudei intelectuale.

Aceasta sustine un fapt real ca intai furi un ou sub acoperirea neatentiei si al noptii, si mai apoi intri in batatura omului in plina zi, ii aplici elemente de amenintare suficient de puternice astfel incat sa nu te impiedice sa-ti insusesti ce nu e al tau si ii iei boul.

Am mai intalnit astfel de solicitari de acoperire a unor fapte ilegale, la care raspunsul meu a suparat solicitatorul.

Promit ca nu voi mai deranja cu morala civica astfel de solicitari.

Ultima modificare: Vineri, 6 Iulie 2012
Nicolaie Ciobotaru, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur bani licenta (fara factura) Sebastian11@ Sebastian11@ Buna ziua! Am achizitionat o licenta recent de la o firma care se ocupa de realizari proiecte de licenta/doctorat etc. Si sunt foarte dezamagit de ceea ce ... (vezi toată discuția)
Pe terenul meu exista un stalp de electricitate, nu obtin niciun beneficiu? peugen peugen Sunt proprietarul unui teren pe care se gaseste un stalp de electricitate. Nu as putea obtine o reducere la tariful bransamentui sau sa plateasca ENEL-ul o ... (vezi toată discuția)
Condamnare? tayson tayson complicitate la furt calificat.fara cazier,fara antecedente,abia pasit pragul majoratului.care este potrivit codului penal,pedeapsa minima-maxima?se poate ... (vezi toată discuția)