Buna seara.Am o intrebare daca se poate gasii un raspuns.In urma partajului apartamentul mi-a fost incredintat mie deoarece copii locuiesc cu mine cu conditia sa-i intorc fostului sot sulta.Nu am putut face rost de aceasta suma iar acum voi fi executata.In termen de 15 zile va trebuii sa eliberez locuinta.Apartamentul a fost evaluat la suma de 750 mil ,iar in urma executarii mie imi revine 150 mil.Va intreb pe d-stra:deoarece imi revine o suma atat de mica ,eu nu pot face contestyatie la executare pe motiv ca nu sunt deacord cu suma pe care o primesc tinand cont ca in hotararea judecatoreasca totul s-a impartit la doi?Nu mi se pare coresct ca fostul sot sa isi i-a suma intreaga,iar eu (si cu doi copii) sa primesc mai putin de un sfert suportand si cheltuielile de executare.Daca tot se face dreptate fiecare cum poate ,ma intreb pentru ce se mai face un partaj si se da o hotarare pe care ar trebuii sa o respectam?
Ati ajuns la executare silita tocmai ca nu ati respectat hotararea, nu ati platit sulta ce-o datorati la timp. Ap se vinde la licitatie, iar fostul ia banii ce i se cuvin cf hotararii. Daca situatia ar fi fost invers, dator sotul sa va plateasca sulta, s-ar fi procedat la fel, ati fi luat cat scria in hotarare
Daca la partaj ati fi stiut ca nu puteti plati, cereati un termen pt vanzarea casei, vindeati si imparteati egal banii.
Suma a fost de 350 mil.Nu am reusit sa fac un credit ptr a inapoia sulta.Dar nu e corect totusi sa mi se revina doar 150 mil .Valoarea ap este de 750.In cazul in care pe el nu-l intereseaza ce va face copilul lui.
Am uitat sa mentionez ca,fiul nostru peste 3 sapt implineste 18 ani.Mai are inca un an de liceu si nu stim unde vom sta
Executare silita
roxxanna
Stimati domni,
Am cateva intrebari legate de urmatoarea situatie:
Eu si fostul sot am avut un litigiu pe un imobil (luat prin credit ipotecar si inca ... (vezi toată discuția)