avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul la munca

buna ziua sint electrician la un spital de pshiatrie si mi s-au redus zilele de concediu de odihna de la 33 la 30,mentionez caci lucrez in spital din anul 1994

mai am o problema eu pe linga meseria mea de electrician mai fac si seviciu de paza este legal?

Ultima modificare: Vineri, 6 Iulie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: valyfcc , utilizator 13:19, 6 Iulie 2012
Ca si raspuns la prima intrebare, din cate stiu eu cei ce lucreaza in sistemul sanitar in psihiatrie au dreptul la un numar mai mare de zile de concediu de odihina, conform codului muncii numar este de 20 zile, dvs beneficiati inainte de 33 acum 30 consider ca numarul de zile este legal.
Pentru a 2 intrebare nu este nici o problema, atat timp cat aveti CIM pentru ambele posturi.
Ultima modificare: Vineri, 6 Iulie 2012
Filip Alexandru, utilizator
Poate electrician de serviciu şi atunci mai executati si misiuni de supraveghere a instalaţiilor electrice
Mesaj reeditat
@ valyfcc

Data post: Vineri, 6 Iulie 2012, 13:13
Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele
Subiect dreptul la munca (mergi la mesaj)

problema e caci contract am doar pentru electrician ....
nu pentru caci sint singurul electrician din spital

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii infirmiera iubisbb iubisbb Daca in institutie sanitara avem angajata infirmiera si din cauza negasirii unui asistent medical dietetician aceasta infirmiera angajata pe sectie i se poate ... (vezi toată discuția)
Este corect calculata pensia anticipata partiala? cucuvea cucuvea buna seara va rog sa-mi spuneti daca este calculata corect pensia anticipata cu o vechime de 35 de ani lucrati 5 copii nascuti cu nopti lucrate in fiecare ... (vezi toată discuția)
Care este numarul de zile de concediu de odihna acordat personalului din spitalele de psihiatrie? cucuvea cucuvea buna seara ma scuzati ca indrasnesc sa mai pun intrebari desi la unele nu am primit raspunsuri probabil sunt mai pisaloaga cu intrebarile dar mai bine intreb ... (vezi toată discuția)