avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie gresita .Persoana din citatie nu este aceeasi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie gresita .Persoana din citatie nu este aceeasi cu cea din dosar.

Buna ziua,
Am primit o citatie pe numele meu in calitate de parat intr-un dosar in care paratul are acelasi nume de familie cu mine si doar atat.Este si din Satu Mare oras in care nu am fost niciodata.Numele meu nu se regaseste deloc in dosar, nici in rezolutia facuta de procuror si nici in documentatia facuta de avocatul reclamantului,este celalalt nume.
As dori sa stiu ce ar trebuii sa fac in aceasta situatie.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:16, 6 Iulie 2012
Redactati o adresa in care aratati toate aceste aspecte si indicati eroarea , atasand si copia actului dvs de identitate. Transmiteti respectiva adresa la instanta de la care ati primit citatia, cu confirmare de primire.
Comunicati oficial instantei de judecata care a emis citatia ,ca dvs ati primit citatia dar ca nu aveti tangenta cu cauza
Aveti posibilitatea sa comunicati documentul direct la arhiva instantei sau prin corespondenta postala cu confirmare de primire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimitere solutie proces uti1 uti1 Buna ziua, In 28.01.2015 s-a hotarat solutia pentru procesul civil in care sunt parat dar nici pana acum nu am primit nimic legat de acest proces (solutia). ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in anul 2021 am avut un proces de succesiune, anul ... sergyu16 sergyu16 buna ziua, in anul 2021 am avut un proces de succesiune, anul trecut , mai exact in luna mai sa pronuntat hotararea. de atunci si pana acum nu am primit nimic ... (vezi toată discuția)