avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Decizie de impunere la Fondul national unic de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Decizie de impunere la Fondul national unic de asigurari de sanatate

realizez venituri din activităţi independente,in speţă foto.până în anul 2007 am avut şi calitatea de salariat la o firmă.din octombrie 2007 am fost şomer,iar în martie 2008 am fost operat.în urma operaţiei am fost pensionat de boală gradul III şi am intrat în programul naţional al bolnavilor de cancer fiind declarat şi persoană cu handicap, grad accentuat.zilele trecute am primit o decizie de impunere din partea Casei judeţene de asigurări de sănătate pentru plata,retroactiv cu 2007,a contribuţiilor la fondul CNAS.din moment ce am avut calitatea de asigurat în toată această perioadă este legală această impunere având ca bază legea nr.95/2006?
Cel mai recent răspuns: tugovanka , utilizator 11:45, 12 Iulie 2012
Faceti contestatie sau actionati Cjas la Tribunal pentru anulare act administrativ si prezentati toate dovezile.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare incadrare pensie lunga lunga Buna seara, in urma prezentarii la comisia de expertiza(sunt pensionata pe caz de boala din2011),mi s-a schimbat gradul de incadrare de la gradul II ,la ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Mathushalem Mathushalem Va rog sa ma lamuriti, in masura in care acest subiect va este cunoscut, daca o persoana de 26 de ani care sufera de cancer al sanului, operat prima oara in ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar pentru nevoi personale ancaemy ancaemy Am luat un imprumut in 2008 de 9000 ron pe termen de 8 ani,atunci fiind salariata. In prezent in urma unei boli cumplite(cancer) fiind si operata am fost ... (vezi toată discuția)