avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Schimbare incadrare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Schimbare incadrare pensie

Buna seara, in urma prezentarii la comisia de expertiza(sunt pensionata pe caz de boala din2011),mi s-a schimbat gradul de incadrare de la gradul II ,la gradul III,in ciuda faptului ca eu ma simt cumplit,boala nu a regresat dar nici nu a mai evoluat,doamna doctor mentionanad ca sunt bolnavi de cancer nepensionati si eu cu operatii la coloana + multe altele ,trebuie sa incerc sa renunt la statutul de pensionar.
Intrebarea mea este ,daca pot face contestatie la decizie si daca am dreptul sa caut o firma sa ma angajez,pentru ca sunt sigura ca nu o sa ma descurc cu" fabuloasa pensie", sau daca este permis sa lucrez chiar in sistemul bugetar, daca sunt pensionara pe caz de boala?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:11, 23 Februarie 2014
Fiind beneficiara unei pensii de invalididate gr.III puteti sa lucrati oriunde dar nu cu mai mult de 4 ore pe zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se modifica gradul de invaliditate scade pensia? coca apetroaei coca apetroaei Buna ziua As vrea sa stiu daca in cazul schimbarii incadrarii pensiei de invalididate gradul II cu pensie de invaliditate gradul III in afara de dreptul la ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar pentru nevoi personale ancaemy ancaemy Am luat un imprumut in 2008 de 9000 ron pe termen de 8 ani,atunci fiind salariata. In prezent in urma unei boli cumplite(cancer) fiind si operata am fost ... (vezi toată discuția)
Se poate ieși la pensie pe caz de boală la vârsta de 40 ani? ... AndreeaMihaelaZ AndreeaMihaelaZ Se poate ieși la pensie pe caz de boală la vârsta de 40 ani? Precizez,pe cartea de muncă sunt deja 20 ani. (vezi toată discuția)