avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATIA DE MEDIU
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATIA DE MEDIU

SE POATE TRIMITE ONLINE DECLARATIA DE MEDIU???
DACA DA, ATUNCI CUM SE PROCEDEAZA???
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 15:44, 7 Iulie 2012
Depunerea sau transmiterea Declaratiei privind obligatiile la Fondul pentru mediu si a Declaratiei privind obligatiile la Fondul pentru mediu rectificative

Declaratia privind obligatiile la Fondul pentru mediu se completeaza si se depune sau se transmite de catre persoanele juridice si persoanele fizice care au calitatea de contribuabil la bugetul Fondului pentru mediu, potrivit legislatiei in vigoare.
Declaratia privind obligatiile la Fondul pentru mediu in forma editata pe suport hartie se depune/comunica cu confirmare de primire, iar declaratia in format electronic se transmite, potrivit Conventiei privind comunicarea declaratiei privind obligatiile la Fondul pentru mediu, in format electronic.
Transmiterea declaratiilor privind obligatiile la Fondul pentru mediu in format electronic se face numai dupa incheierea intre persoanele juridice/persoanele fizice care au calitatea de contribuabil la bugetul Fondului pentru mediu si Administratia Fondului pentru Mediu a Conventiei privind comunicarea declaratiei privind obligatiile la Fondul pentru mediu in format electronic.
Contribuabilii care transmit declaratiile privind obligatiile la Fondul pentru mediu in format electronic se inregistreaza la Administratia Fondului pentru Mediu prin incheierea Conventiei privind comunicarea declaratiei privind obligatiile la Fondul pentru mediu in format electronic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iulie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model declaratie notariala afm juridic_cas juridic_cas BUNA ZIUA! MA PUTETI AJUTA, VA ROG, CU UN MODEL DE DECLARATIE NOTARIALA PENTRU DEPUNEREA DECLARATIILOR ONLINE LA ADMINISTRATIA FONDULUI PENTRU MEDIU.????? ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica activsorf activsorf Declaratia 100 se depune obligatoriu cu semnatura electronica,sau se poate depune ca si pana acum ? (vezi toată discuția)
Declaratie fiscala tva pentru nerezidenti Patricika Patricika Ce tip de declaratii fiscale sunt obligatorii pentru platitorii de TVA ,acestea fiind persoane fizice/juridice nerezidente . Si daca acestea pot fi depuse ... (vezi toată discuția)