avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cresterea pasarilor in gospodarii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cresterea pasarilor in gospodarii

Locuiesc in municipiul sacele, si vecinul meu creste 600 de gaini in gospodaria proprie

Puteti sa imi comunicati care este numarul maxim de pasari ce pot fi crescute intr-un municiu, si unde ar trebui sa ma adresez, intrucat mirosul este groaznic

Daca stiti si o lege care reglementeaza cresterea pasarilor in gospodarii in orase si municipii, va rog sa imi comunicati

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:51, 7 Iulie 2012
Standardele minime de întreţinere şi exploatare a găinilor ouătoare sunt reglementate de Norma din 28/11/2001, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 113 din 12/02/2002, precum şi de Directiva Consiliului 1999/74/CE din 19 iulie 1999 de stabilire a standardelor minime pentru protecţia găinilor ouătoare. Prevederile acestor norme nu se aplică exploataţiilor cu mai puţin de 350 de găini ouătoare şi exploataţiilor de creştere a tineretului de înlocuire pentru găinile ouătoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice, dreptul la proprietate pe cote parti, norme sanitar veterinare...nici eu nu mai stiu ce.... ennOia ennOia Situatie: trei apartamente proprietate personala a trei familii care impart o proprietatea comună pe cote-părţi, proprietate ce consta in curte, gradina si ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor titel2titel titel2titel Buna ziua! Am la tara un vecin care creste animale pentru crercializare. As dori sa cunosc cate animale poate creste langa casa. Ce as putea sa fac in ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? cristinelza11 cristinelza11 buna ziua!!!! sunt studenta anul 3 la o facultatae de stat la buget am lucrat o singura luna si jumatate cu jumatate de norma si as vrea sa stiu daca pot sa ... (vezi toată discuția)