avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referitor la lamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referitor la lamurire

Buna seara,
Ma scuzati, dar cred ca nu m-am facut inteleasa, eu sunt comodatara si toate cele mentionate le-a facut comodanta, pe mine ma intereseaza ce avantaje am eu din greselile comodantei, ea a facut un alt contract pe o dependinta de la subsol unei terte persoane, spatiu care face parte din cel alocat mie conform contractului de comodat incheiat cu mine pe o perioada de 10 ani si tot ea vrea sa-i faca mutatie altei persoane, iarasi mi se pare ilegal, deoarece toata casa imi este data mie spre folosinta, si numai mie.
Vreau sa ma lamuriti, deoarece am o stare conflictuala cu ea si trebuie sa clarific aceste probleme.
Multumesc,
Adriana.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 07:41, 11 Ianuarie 2009
Nu am cunostiinta despre lamurirea anterioara insa consider ca fata de pozitia comodantei de a inchiria o parte din spatiul conveit a fi utilizat de dv. nu aveii decit sa promovati o actiune intemeiata pe art. 1073 cod civil prin care aceasta sa fie obligata sa mai inchirieze nici o parte din imobilul a carui folosinta va cedat-o dv. In caz contrar ar trebiui sa solicitati rezilierea contractului cu eventuale daune-interese.
Ati mai deschis aici un topic intitulat "lamurire"
www.avocatnet.ro/content/for...

Daca aveti ceva suplimentar de intrebat/lamurit scrieti in continuare acolo unde ati pus prima intrebare.
Daca deschideti un alt topic intitulat "referitor la lamurire" care incepe cu "ma scuzati dar cred ca nu m-am facut inteleasa" nu are sa priceapa nimeni la ce va referiti. (dovada ca dl. top dan incepe cu "nu am cunostinta despre lamurirea anterioara").
Eu am cautat sa vad pe unde ati mai scris, dar nu e nimeni obligat sa faca asta pentru a pricepe despre ce vorbiti, lucru care e in defavoarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire adriana totan adriana totan Buna ziua, Am nevoie sa ma lamuriti si pe mine in privinta unor probleme de natura juridica, prima ar fi notificarea, sau scrisoarea de anuntare, am inteles ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat clara112 clara112 A fost incheiat un contract de comodat intre doua societati comerciale. Destinatia imobilului - sediu social al firmei. In contractul de comodat s-a mentionat ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat - reformulare avas avas Buna ziua, Cat de tare poate sta in picioare in fata unui control,un contract de comodat prin care pun,ca SRL, la dispozitia unei alte societati un spatiu de ... (vezi toată discuția)