Legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca nu prevede suspendarea sau incetarea platii indemnizatiei de somaj pentru munca la negru.
Buna ziua,
Sotia mea a fost avertizata de catre ITM pentru munca la negru. Este in somaj si joi a fost chemata la AJOFM unde i s-a spus ca in urma unei adrese de la ITM ii va fi suspendat somajul. La ITM am discutat cu un consilier care a spus ceea ce spuneti si dvs, ca Legea 76/2002 nu prevede suspendarea indemnizatiei de somaj pentru munca la negru....AJOFM spune ca nu are ce sa faca deoarece are acea adresa, o comunicare care contine numele persoanelor prinse muncind la negru. Exista vreun act normativ care sa prevada acest lucru? Cum va motiva decizia de suspendare a somajului AJOFM? Cum sa procedez, deoarece termenul este pana luni dimineata?
Cu stima
La angajare
antonio123
AM avut anul trecut depus un dosar ptr angajare la un angajator,am fost la acesta si ma trimis la A.J.O.F.M sa imi de repartitie la el sa ma angajeze ... (vezi toată discuția)