Si Bula spunea ca tatsu e ambasador. Asta pentru ca era angajat la Hotelul Ambasador ca om de carat bagajele clientilor de la masina. Dar pe sapca lui scria "Ambasador".
Asa ca eu nu cred ca angajatii unei primarii fac ilegalitati pentru ca au calitatea de bugetari. Ce ne-am face cu angajatii din Prefectura, din Consiliul Judetean, din Finante, din Parlament, Guvern...!? Sunt peste un milion de persoane ce lucreaza in institutii publice, sunt vecinii nostri si nu agresorii nostri.
Asa ca faceti sesizare la autoritati. Sesizati situatia si nu omul. Spuneti ce va deranjeaza si lasati autoritatile sa constate ce trebuie facut, modificat, autorizat... Nu va incalzeste cu nimic daca vecinul dv primeste amenda, ci rezolvarea problemei prin modificarea instalatiei respective.
Faceti sesizare la Autoritatea de sanatate publica din zona dumneavoastra. Gasiti adresa acesteia pe internet si formulati o sesizare, cu toate datele dumneavoastra, cu amanunte...
Puteti sesiza si Inspectoratul de stat in constructii, Disciplina in constructii, Serviciul de indrumare a asociatiilor de proprietari, Politia care are in subordine un serviciu ce se ocupa de respectarea legalitatii in constructii...
Spuneti ca:
Este posibil ca locatarul in cauza(repet,cu concursul Primariei) sa primeasca o amenda..si totul este legal?
E un nonsens. Daca primeste amenda inseamna ca a incalcat legea si-atunci nu poate fi totul legal, asa cum spuneti dumneavoastra.
De regula autoritatile constata, incheie un proces verbal si-i pune in vedere sa intre in legalitate intr-un anumit termen, avertizandu-l ca in caz contrat se va aplica ameda, se va desfiinta lucrarea...