avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cum pot reurna rochia
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cum pot reurna rochia

va rog din suflet sa imi dati cateva sfaturi. anul acesta in martie am cumparat o rochie de mireasa din magazin . eram insarcinata si nu am stiut iar dupa ce am aflat am anuntat la magazin si au spus sa stau linistita ca se va modifica. acuma sunt deja in 4 luni si la ultima vedere vanzatoarea a spus ca nu se mai poate face nimic si va trebui sa o vand eu si sa imi recuperez banii. ma gandeam ca macar sa mi se ofere variante dar nimic . exista legal varinate care trebuiau sa mi se ofere? multumesc
Cel mai recent răspuns: catalynna_2006 , utilizator 11:54, 8 Iulie 2012
1) Nu exista nici o lege care sa va ajute,din moment ce ati comandat rochia si v-a placut de ati achitat suma,nu se mai poate returna inapoi rochia ptr ca dvs ati ramas insarcinata.
2) Daca vi s-a zis sa stati linistita ca se va modifica,acum nu are nici o valoare acele cuvinte,deoarece patroana poate sa nu recunoasca,doar daca era o intelegere in scris si stampilat se mai putea face ceva,deoarece ati avea o dovada..
3) Varianta este daca gasiti intelegere la aceasta vanzatoare-patroana,in care sa-i spuneti ca doriti sa expuneti acea rochie de mireasa la vanzare in magazinul ei,si poate sa va gasi o cumparatoare care sa o cumpere,apoi dvs sa va cumparati o alta rochie pe masura dvs,insa greu de realizat,numai daca va fii intelegatoare cu dvs.
Sfatul este sa faceti in scris ca ati dat aceea rochie spre vanzare,ptr ca exista pericolul sa nu mai recunoasca ca ar fii rochia dvs asa cum nu a vrut sa recunoasca promisiunea de modificare.

Succes
multumesc de ajutor si de raspun o zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare avans anisoara88 anisoara88 Buna ziua . In decembrie 2017 am platit prin ordin bancar suma de 4000 ron reprezentand avans rochie mireasa in contul unei case de moda . am dovada ca au ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans pe baza de chitanta Iuliana24 Iuliana24 Buna ziua! In urma cu 2 zile (48 ore) am achizitionat un produs in valoare de 3200 ron de la un furnizor, pentru care am platit suma de 1000 ron cu titlu de ... (vezi toată discuția)
Refuz returnare bani rochie mireasa caunicioana caunicioana Buna ziua, In februarie 2018 am achitat integral rochia de mireasa, iar astazi cand am ajuns la magazin, sediul din Iasi a fost desfiintat. Comerciantul mi-a ... (vezi toată discuția)