avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interdictie de intrare pe teritoriul Romaniei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interdictie de intrare pe teritoriul Romaniei

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca poate sa ma ajute cineva cu o informatie: Cetatean strain, american, a primit interdictie de intrare pe teritoriul Romaniei pt 2 ani pentru ca a avut viza de sedere expirata. Ce se va intampla la expirarea termenului de interdictie? Poate intra fara probleme in Romania, va avea nevoie de anumite acte?
In link-ul atasat este mentionat ca strainilor li se permite intrarea daca nu au incalcat anterior, nejustificat, scopul declarat al vizei de sedere.
[ link extern ]

Mentionez ca nu e vorba de absolut nicio activiate ilegala, doar o lipsa de informtie a cetateanului strain sau, mai bine zis, multe informatii gresite de la prieteni si neavizati si poate un pic de indolenta in a se ocupa de acte.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Cutean , Consilier juridic 13:11, 10 Ianuarie 2009
Necunoasterea legii nu te absolva de vina! Dupa expirarea interdictiei poate solicita din nou viza ,actele necesare fiind aceleasi ca si in cazul anterior!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean non ue daniele36 daniele36 Am o intrebare, care sunt pasii ce trebuie urmati urmare a casatoriei oficiate la misiunea diplomatica romaneasca intre un cetatean roman si un cetatean ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean non-eu ilegal pe teritoriul romaniei ContSters82254 ContSters82254 Buna! Doresc sa-mi oficializez relatia pe care o am cu un cetatean de origine mongola dar a carui viza de sedere a expirat in urma cu 9 ani si de atunci ... (vezi toată discuția)
Depasirea vizei cu 5 zile Alteo2 Alteo2 Posesor pasaport thailandez, cu viza de scurta sedere pe baza de invitatie, daca depaseste cu 5 zile porioada valabila a vizei. ce se intampla? am gasit ... (vezi toată discuția)