Mi-a fost luat permisu in data de 04.05.12 ,cica nu am acordat prioritate la pieton. Am fost o prita dupa 2,5 Km de unde ( zic ei nu am acordat prioritate ) nu au avut martori nu nimic, plus ca in tot acest timp politia era in spatele meu, nu eram nebuna sa nu acord prioritate ! Sicer eu nu am vazut nici un pieton !!!!!! Cand m-au oprit s-a exprimat " actele dumneavoastra la control " ,nu s-a prezentat ,nu am vrut sa le dau daca nu se prezinta , s-a prezentat,am dat actele ,a zis ca i-mi da amenda fiindca nu am buletinul (dandu-le o copie ne legalizata ce e drept ) intrucat buletinul in data de 03.05.12 l-am dat la schimbat, intrucat i-mi expira. I-am explicat situatia ,etc.at a zis ca un numar de telefon am ? At m-am atatat si am zis ca pt acest lucru ma oprit ? Nu amaizis nimic a mers la masina , dupa vreo 10 min. vine si spune ca o sa-mi ia permisu si amenta 281 RON pt.neacordare de prioritate la pienon ! I-am zis ca ...mi-a cerut actele la control nu ma informat ca as fi savarsit vreo contraventie,si-mi sp.ca ma informeaza atunci1 Am intrebat ca unde,fiindca nu stiam,de 6 ani conduc zi de zi si in acest timp am avut doar 2 puncte penalizare pentru centura (acu vreun an si ceva ) ! Nu am vrut sa semnez fiindca eu consideram ca si acum ca nu e cum spune dansul,martori nu avea......am stat acolo vreo 2ore si jumatate fiindca nu am vrut sa semnez,de plecat nu m-au lasat sa plec pana nu semnez,intr-un final spun ca au filmare...am cerut sa o vad ,nu au vrut sa mi-o arate,au spus ca in tribunal dc.vreau am zis ca Ok,nu semnez sa se ajunga in instanta,nici asa nu m-au lasat sa plec. Dupa vreo 3 ore am zis ca semnez ca nu am m rezistat....dar cu specificarea ca nu era nici un pieton ,cel putin eu nu am vazut ! Dupa ce am semnat agitata am vazut ca el a scris "nu am vazut pietonul".Infine....am ajuns in instanta, am primit amanare pe saptamana care vine .Cei de la politie au depus intimpinare,Domnul Presedinte mi-a dat-o ,dar actele adiacente nu ! Pot cere sa mi se dea si actele adiacente ,poze s-au ce mai este (am inteles ca sunt poze,in care ar exista un pieton dupa o masina care era parcata jumate si pe trecerea de pietoni) . sincer doresc sa vad si eu ce am facut si sa incerc sa ma apar.,intrucat bani de avocati nu am ,sunt studenta ! Deci intrebarea mea este POT CERE ACTELE ADIACENTE INTAMPINARII PENTRU A CONSULT <DOAR UN AVOCAT ? SI CARE I_MI SUNT SANSELE DE A CASTIGA SAU DACA AM ? VA MULTUMESC!