avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cerere amanare proces . Cum sa cer acest lucru si ce ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere amanare proces . Cum sa cer acest lucru si ce sanse am de castig in cazul descris mai jos ?

Mi-a fost luat permisu in data de 04.05.12 ,cica nu am acordat prioritate la pieton. Am fost o prita dupa 2,5 Km de unde ( zic ei nu am acordat prioritate ) nu au avut martori nu nimic, plus ca in tot acest timp politia era in spatele meu, nu eram nebuna sa nu acord prioritate ! Sicer eu nu am vazut nici un pieton !!!!!! Cand m-au oprit s-a exprimat " actele dumneavoastra la control " ,nu s-a prezentat ,nu am vrut sa le dau daca nu se prezinta , s-a prezentat,am dat actele ,a zis ca i-mi da amenda fiindca nu am buletinul (dandu-le o copie ne legalizata ce e drept ) intrucat buletinul in data de 03.05.12 l-am dat la schimbat, intrucat i-mi expira. I-am explicat situatia ,etc.at a zis ca un numar de telefon am ? At m-am atatat si am zis ca pt acest lucru ma oprit ? Nu amaizis nimic a mers la masina , dupa vreo 10 min. vine si spune ca o sa-mi ia permisu si amenta 281 RON pt.neacordare de prioritate la pienon ! I-am zis ca ...mi-a cerut actele la control nu ma informat ca as fi savarsit vreo contraventie,si-mi sp.ca ma informeaza atunci1 Am intrebat ca unde,fiindca nu stiam,de 6 ani conduc zi de zi si in acest timp am avut doar 2 puncte penalizare pentru centura (acu vreun an si ceva ) ! Nu am vrut sa semnez fiindca eu consideram ca si acum ca nu e cum spune dansul,martori nu avea......am stat acolo vreo 2ore si jumatate fiindca nu am vrut sa semnez,de plecat nu m-au lasat sa plec pana nu semnez,intr-un final spun ca au filmare...am cerut sa o vad ,nu au vrut sa mi-o arate,au spus ca in tribunal dc.vreau am zis ca Ok,nu semnez sa se ajunga in instanta,nici asa nu m-au lasat sa plec. Dupa vreo 3 ore am zis ca semnez ca nu am m rezistat....dar cu specificarea ca nu era nici un pieton ,cel putin eu nu am vazut ! Dupa ce am semnat agitata am vazut ca el a scris "nu am vazut pietonul".Infine....am ajuns in instanta, am primit amanare pe saptamana care vine .Cei de la politie au depus intimpinare,Domnul Presedinte mi-a dat-o ,dar actele adiacente nu ! Pot cere sa mi se dea si actele adiacente ,poze s-au ce mai este (am inteles ca sunt poze,in care ar exista un pieton dupa o masina care era parcata jumate si pe trecerea de pietoni) . sincer doresc sa vad si eu ce am facut si sa incerc sa ma apar.,intrucat bani de avocati nu am ,sunt studenta ! Deci intrebarea mea este POT CERE ACTELE ADIACENTE INTAMPINARII PENTRU A CONSULT <DOAR UN AVOCAT ? SI CARE I_MI SUNT SANSELE DE A CASTIGA SAU DACA AM ? VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Avocat Sorin Grecu , Avocat 12:59, 11 Iulie 2012
Si pe procesul verbal intocmit ,scrie filmare HD ,si de fapt exista poze. Are vreo relevanta,ma ajuta cu ceva ? Cererea unui Certificat Metrologic si atestarea de folosinta a aparatului radar ,m-ar ajuta la ceva in acest caz ?
Va rog sa-mi raspunde-ti !!!!
Sanse sunt daca aveti un martor (daca mai era cineva in masina). Oricum, e bine sa consultati un avocat pentru ca se pot ivi si aspecte ce tin de nelegalitatea propcesului-verbal.

Puteti sa vedeti si sa fotocopiati orice document din dosarul de instanta, in calitate de parte. Prin urmare, va duceti la arhiva judecatoriei unde ati depus plangerea si cereti acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legitimare refuzata, amenda fara vina IstvanBako IstvanBako Buna ziua. Azi am fost oprit in Cluj Napoca de politia rutiera pe strada Dorobantilor. Motivul este: \\"Neacordare de prioritate a pietonilor\\". Eram ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala cmatei cmatei Prin decembrie am fost oprit de un agent de circulatie si mi s-a spus ca nu as fi acordat prioritate unui pieton la o intersectie aflata cu vreo 100 de m in ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat virgilkis virgilkis Buna ziua,permisul suspendat pe 30 de zile. neacordare la trecere de pietoni, politistul era cu spatele nu, a vazut evenimentul, 2 benzi pe sens , 2 masini ... (vezi toată discuția)