avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AMENDA ITM......????
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AMENDA ITM......????

Buna , ma numesc Calin si sa trec direct la subiect, sotia mea detine un SRL asociat unic si are un mic magazin de imracaminte (ia comanda ia executa) in urma cu cateva zile mai precis pe 05 .07 2012 avand probleme personale a fost inlocuita de mama mea (soacra ei pensionara 62 ani), timp in care a fost surprinsa de catre inspectorii ITM. care au intocmit un proces verbal in cuantum de 10.000 lei.
Mentionez faptul ca sotia mea a refuzat sa semneze procesul verbal,la fel si mama mea le-a adus la cunostinta faptul ca ia nu vinde si numai supravegheaza pana la intoarcerea ai aratandule si pancarda cu insemnele ;;INCHIS'' .
Acestia au acuzat-o de ce sta pe scaunul de dupa birou (acel fiind singurul scaun din magazin, unde sa stea...?)
Sotia mea doreste sa conteste acest proces verbal care a sosit prin posta. intrebarea mea este ce sanse de izbanda are si cum ar trebui intocmit acesta contestatie 10.000 reprezinta profitul pe aproape un an intreg al sotiei mele
va multumesc.
cu stima Calin.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 10:49, 11 Iulie 2012
daca suma este asa e importanta ptr dvs va recomand sa angajati un avocat deoarece reprezentarea per se in instanta va poate dauna.
administratrea probatoriului este cel mai important aspect, la fel de importanta ca si redactarea actiunii. un avocat o sa va coste mult mai putin decit amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz sau nu... lmcp94 lmcp94 Ma poate ajuta cineva sa aflu daca un agent de politie care nu se afla in timpul serviciului (este in timpul sau liber, in tinuta civila si nu se legitimeaza) ... (vezi toată discuția)
Evacuare prin instanta chiriasi si proces penal pentru vatamare corporala urtimudnairda urtimudnairda In 10 ianuarie 2009 soacra mea a inchiriat un apartament fara contract de inchiriere la circa financiara deoarece chiriasii nu au avut bani pentru 1 luna ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie gtbriana gtbriana Va rog sa ma indrumati si sa ma sfatuiti ce sa fac in urmatoarea situatie: Un autoturism a fost surprins de aparatul radar.Cei de la circulatie DN1 au ... (vezi toată discuția)