avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

concediu de odihna

cum se procedeaza atunci cand in timpul concediului de odihna apar probleme de incapacitate de munca, se intrerupe concediul de odihna cu cel medical? Se poate continua cu efectuarea zilelor de concediu de odihna dupa cel medical ?.Cum trebuie procedat legal? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: aneta-aneta , utilizator 17:58, 9 Iulie 2012
daca esti in timpul concediului de odihna si sunt indeplinite criteriile pentru incapacitate temporara de munca, nu se intrerupe de drept concediul de odihna pentru a curge un concediu medical, decat daca se solicita de catre institutie rechemarea din concediul, atunci in urma obtinerii unui document medical incepe sa curga concediul medical.
astfel ca, la finalizarea concediului medical, se pot lua si restul de zile de concediu de odihna, de unde a fost intrerupt.

HOTARARE nr. 250 din 8 mai 1992 privind concediul de odihna si alte concedii ale salariatilor din administratia publica, din regiile autonome cu specific deosebit si din unitatile bugetare
ART. 10
(1) Programarea concediilor de odihna va fi modificata, la cererea salariatului, in urmatoarele cazuri:
a) salariatul se afla in concediu medical;
ART. 11
(1) Daca in timpul concediului de odihna intervine una dintre situatiile mentionate la art. 10 alin. (1) lit. a), c), d) si e), efectuarea acestuia se intrerupe.
multumesc, am inteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu de odihna intrerupt- urgent!  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am nevoie de ajutor in ceea ce priveste efectuarea si plata concediului de odihna pentru personalul contractual din invatamant. Persoana respectiva a plecat in ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna biutza2003 biutza2003 Buna ziua. Am auzit de la cineva care lucreaza in cadrul armatei, ca personalul care lucreaza opt ore pe zi la calculator beneficiaza de un numar mai mare ... (vezi toată discuția)
Concediul medical vs. concediul de odihna marianaflor65 marianaflor65 Buna seara, Am si eu o intrebare: Daca am avut concediu medical pe perioada 1-9 ianuarie, iar concediul de odihna era programat in intervalul 8-10 ianuarie, ... (vezi toată discuția)