avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore suplimentare

sunt sofer si am o nelamurire referitoare la orele de lucru. programul meu e de la 07:00 la 19:00 In acest interval conduc 8-10 ore. Conform codului munci in situatia mea care sunt orele lucrate in fiecare zi ??? cele 12 sau doar orele in care conduc.Mentinez ca aceasta activitate se poate vedea pe cardul tahograf pe care il detin.
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2012
the_power_25xxxx, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 9 Iulie 2012
In c.i.m. ce timp de munca aveti stipulat?
conducator auto 833201......... 8ore/zi.... 40ore/saptamana
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2012
the_power_25xxxx, utilizator
In acesr caz, ceea ce depaseste peste 8 ore/zi lucrate este considerata munca suplimentara .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare neplatite monicaion monicaion Buna ziua, Am de efectuat o expertiza judiciara in cauza promovata de un salariat in functia de sofer care solicita plata orelor suplimentare efectuate pe ... (vezi toată discuția)
Program de lucru fractionat pe parcursul aceleasi zi de lucru Codrin EL Codrin EL Buna dimineata! Nu gasesc specificat nicaieri si de aceea va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare si anume: sunt angajat sofer II la un spital ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale alex0camy alex0camy buna ziua eu lucrez la o firma in functia de sofer conform cor 833201, si am trecut pe contractul individual de munca conditiile standard de salalrizare ... (vezi toată discuția)