avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Problema vecini bloc galagie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Problema vecini bloc galagie

de curand am cumparat un apartament la parterul unui bloc si am probleme foarte mari cu vecini de deasupra, au un copil de 5-6anisori care alerga toata ziua prin casa , ei merg f apasat de duduie tot tavanul , trantesc tot fel de obiecte pe jos , misca toata ziua mobila prin casa, iar cand le-am zis ei au spus "ce sa iti fac daca stai sub noi?", unde as putea sa ma adresez ,locuinta e undeva in mediu rural intr-o comuna destul de mare si aici nu m-ai exista asociatie de locatari, mentionez ca m-am plas la ei de nenumarate ori si fara nici un rezultat.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: magda65 , utilizator 12:15, 21 Septembrie 2012
Daca amiabil nu gasiti solutionare,va revine alternativa sa analizati daca detineti probe temeinice care sa va sustina punctul de vedere si eventual sa sesizati oficial autoritatile in drept
probe am doar cativa prieteni care au fost la mine , sa ma duc sa le fac o plangere la politie??cred ca asta e singur solutie
Le faceti plangere la politie pe Legea 61/1991, pentru ca nu respecta orele de liniste prevazute de lege.(orele 22-8 si 13-14).Amenda este intre 500-1500 lei.
ms mult pt raspuns , asta e valabila doar pt orele alea sau se incadreaza si pt toata ziua
Ca sa aveti temei legal faceti referire cu precadere la orele din lege. Fireste ca puteti sa spuneti ca ei fac galagie si in alte ore insa pe dvs. va deranjeaza ca NU RESPECTA ORELE LEGALE DE LINISE.

Alte discuții în legătură

Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)
Chiriasi galagiosi ds_s ds_s Buna ziua! Locuiesc la o curte comuna impreuna cu mama mea, de o luna de zile locuinta de sub noi a fost inchiriata unor tineri care sunt foarte galagiosi, ... (vezi toată discuția)
Lege privind linistea vecinilor in orele de odihna pussicata pussicata Buna ziua! Am o mare problema: stau cu sotul si copilul (in varsta de 2 ani) cu chirie. Suntem suparati pentru ca vecinii de deasupra, 2 pensionari (inainte de ... (vezi toată discuția)