avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Problema vecini bloc galagie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Problema vecini bloc galagie

de curand am cumparat un apartament la parterul unui bloc si am probleme foarte mari cu vecini de deasupra, au un copil de 5-6anisori care alerga toata ziua prin casa , ei merg f apasat de duduie tot tavanul , trantesc tot fel de obiecte pe jos , misca toata ziua mobila prin casa, iar cand le-am zis ei au spus "ce sa iti fac daca stai sub noi?", unde as putea sa ma adresez ,locuinta e undeva in mediu rural intr-o comuna destul de mare si aici nu m-ai exista asociatie de locatari, mentionez ca m-am plas la ei de nenumarate ori si fara nici un rezultat.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: magda65 , utilizator 12:15, 21 Septembrie 2012
doamne cat ma regasesc in mesajul d-voastra parca eu l asi fi scris. cum ati rezolvat cu ei pana la urma . eu traiesc in calvarul asta de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)
Chiriasi galagiosi ds_s ds_s Buna ziua! Locuiesc la o curte comuna impreuna cu mama mea, de o luna de zile locuinta de sub noi a fost inchiriata unor tineri care sunt foarte galagiosi, ... (vezi toată discuția)