avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu pentru cresterea copilului

Buna seara! am si eu o intrebare legata de concediul pt cresterea copilului. Am intrat in concediu pt cresterea copilului si am optat sa stau 1 an de zile, cu conditia sa ma reintorc la servici inainte de a implini copilul 1 an pentru a beneficia de suma de 500 lei oferita decatre stat pana ce copilul implineste 2 ani. intrebarea mea este daca pot sa-mi reiau activitatea la o alta societate decat la cea la care am lucrat pana a intra in concediu pt cresterea copilului. Va mulatumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:01, 9 Iulie 2012
Puteti sa reluati activitatea oriunde, nu neaparat la angajatorul de unde ati intrat in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si concediul de maternitate Rujbecka Rujbecka Buna ziua, sunt Pfa si am nascut, prin urmare am intrat on concediu de maternitate si mi-am suspendat activitatea ca sa pot primii banii si mai apoi ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa primul an de concediu de crestere copil Violet99 Violet99 Am intrat in concediu de crestere copil in februarie 2013 si doresc sa ma intorc la munca in mai 2014. Intrebarea mea este daca ma intorc pe 15 mai la munca, ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere al copilului si stimulentul de insertie in munca Zara_Sabrina Zara_Sabrina Buna ziua. Sunt insarcinata in 32 saptamani, cu data probabila a nasterii pe 21 martie. Voi intra in prenatal din 9 februarie si voi opta pentru concediu de ... (vezi toată discuția)