avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere incetare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere incetare pensie alimentara

Va rog sa-mi trimiteti un model de chemare in judecata pentru copil trecut de 20 ani
care a terminat studiile.


multumesc.
Cel mai recent răspuns: freewill32 , utilizator 14:20, 11 Iulie 2012
Nu exista un model tip. Subsemnatul x, domiciliat tin..... chem in judecata pe numitul y, dimicialiat in ... pentru ca prin hotararea ce o veti pronunta sa dispuneti sistarea pensiei alimentare pe care acesta o primeste si care mi se retine lunar din salariu.
Specificati faptul ca, prin sentinta nr.... ati fost obligat la plata unei pensii in cuantum de.... incepand cu data de... si pana la...... Mai departe expuneti dv motivele pentru care solitiati incetarea platii si documentele de care intelegeti sa va folositi in dovedirea cererii.
Buna ziua!In cazul in care nu mi s-a permis sa-mi vad copilul in ultimii doi ani, nu mai stiu nimic nici de el si nici de mama sa si nici macar unde mai domiciliaza,se poate face o astfel de cerere de intrerupere?Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cerere de chemare in judecata petru plata pensiesi alimentare...un pic de ajutor la formularea ei se poate? mario.m mario.m Ma puteti ajuta va rog un pic cu formularea cereri de chemare in instanta petru plata pensiei alimentare...tin sa mentionez ca eu sunt domiciliat in Timisoara ... (vezi toată discuția)
Sistarea pensiei alimentare la incetarea studiilor remusman remusman Buna ziua ! Am ajuns la momentul in care pot cere sistarea prnsiei alimentare , deoarece baiatul meu care a fost in grija mamei lui , a terminat facultatea , ... (vezi toată discuția)
Răspuns întâmpinare cerere de plată a pensiei de întreținere Calabache Enache Calabache Enache Bună ziua! Astăzi am primit un răspuns la cererea de plată a pensiei de întreținere trimisă către tatăl meu, prin care acesta precizează; \"Sunt de ... (vezi toată discuția)