avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Model a doua convocare AGA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Model a doua convocare AGA

Va rog, am nevoi urgenta de un model convocare AGA (a doua convocare prima neintrunind cvorumul). Sau cateva idei.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:00, 9 Iulie 2012
A doua este aceeasi cu prima, doar ca nu ii mai spuneti "convocare", ci "reconvocare". Cuprindeti in "reconvocare" aspectul ca "avand in vedere ca la data de .... nu s-a intrunit cvorumul necesare pentru ca adunarea generala sa fie statutara, se reconvoca pentru data de ........, ora ......, la sediul societatii" (sau unde se stabileste).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de anuntare a convocarii adunarii generale popcrys77 popcrys77 Buna ziua, ma intereseaza care este termenul de convocare, reconvocare a unei adunari generale in cadrul unei asociatii de proprietari, respectiv daca ... (vezi toată discuția)
Model pv adunare generala reconvocata stanciu4444 stanciu4444 Buna ziua, Exista vreun model corect de process verbal pentru adunare generala reconvocata ? Tin sa precizez ca prima sedinta nu a fost statutara, au fost ... (vezi toată discuția)
Convocare adunare generala proprietari lcaval lcaval Avand in vedere modalitatea de convocare a Adunarii Generala a Proprietarilor si avand experienta anilor anteriori in care nu s-a intrunit cvorum, se poate ... (vezi toată discuția)