avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Model PV adunare generala reconvocata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Model PV adunare generala reconvocata

Buna ziua,

Exista vreun model corect de process verbal pentru adunare generala reconvocata ?
Tin sa precizez ca prima sedinta nu a fost statutara, au fost prezenti 20% dintre proprietari si dorim sa facem sedinta reconvocata pentru punerea in practica a deciziilor.

Cum se redacteaza corect un PV de sedinta reconvocata ?

Multumesc

Cu
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:32, 26 Februarie 2020
Nu exista prevazut proces verbal special pentruy adunare generala reconvocata
Se incheie proces verbal in cuprinsul caruia se consemneaza ca este al adunarii generale reconvocate pentru adunarea generala convocata la data XX cand nu a fost intrunit cvorumul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconvocare adunare generala ruxyradu ruxyradu in urma unor altercatii intre mai multi participanti la adunarea generala a asociatiei de proprietari, procesul verbal al acesteia a fost rupt (distrus). ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara a proprietarilor tomasso tomasso La adunarea gen. extraordinara a propriet. convocata potrivit art.!4(3) din HG 1588/2007( de cel putin 20% din membrii propriet). avand ca obiect alegerea ... (vezi toată discuția)
Ședință adunare generală re_convocată bună ziua am o întrebare ... ZDantes ZDantes Ședință Adunare Generală re/convocată Bună ziua Am o întrebare cu privire la legea 196/2018, mai precis cu privire la convocarea, respectiv ... (vezi toată discuția)