avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... BENEFICIAR DE SOMAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

BENEFICIAR DE SOMAJ

Va rog sa-mi spuneti si mie daca, un primar beneficiaza de ajutor de somaj. Mentionez ca a fost primar pana pe data de 10 iunie 2012. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:23, 9 Iulie 2012
1. Legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca spune ca beneficiaza de indemnizatie de somaj si presoanele carora le-a încetat mandatul pentru care au fost numiţi sau aleşi, dacã anterior nu au fost încadraţi în muncã sau dacã reluarea activitãţii nu mai este posibilã din cauza încetãrii definitive a activitãţii angajatorului.

2. Luati legatura cu Agentia de Somaj sa va spuna cum sa procedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primarul nereales ContSters48647 ContSters48647 Daca primarul nu a mai fost reales si nu are loc de munca are dreptul de a primi o indemnizatie pe o perioada de 3 luni(asa am auzit). Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la ajutor de ºomaj? bobbyiobo bobbyiobo Din 6 octombrie mi-a fost tăiată pensia de boală. Pot primi ajutor de şomaj? În ce categorie socială mă încadrez? Vă mulţumesc, (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj krisztina krisztina Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce conditii trebuiesc indeplinite pentru ca un angajat sa poata beneficia de ajutor de somaj? (vezi toată discuția)