avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Titlu de proprietate

Buna ziua,

Astazi parintii mei au fost dati in judecata pentru ca a venit un anume domn cu un nou titlu de proprietate. Mentionez ca noi avem pamantul din 1992 si langa noi nu mai era nimeni, acum acest domn a primit acest pamant din rezerva primariei si ne are ca vecin. Cum as putea verifica daca acel titlu este original si cum de acest domn s-a trezit dupa 20 ani ca are pamant langa noi. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 08:48, 22 August 2012
De ce va dat in judecata daca sunteti doar vecini? Exista suprapunere de teren sau care e problema vecinului?
Buna ziua. Abia acum am reusit sa mai intru pe net. Conform titlu de proprietate avem un vecin, care a fost mutat in alta parte din cauza ca nu era destul spatiu pentru ai da acestuia pamantul, dar el figureaza ca vecin. Acum a venit o alta persoana care are un titlu de proprietate in care el figureaza ca vecin al nostru. Nu inteleg cum e posibil asa ceva. Noi nu am primit nicio instiintare de la el ca isi vrea pamantul inapoi, doar a venit si ne-a spus, acum el vrea contravaloarea produselor pe ultimii 5 ani. Daca aveti vreun sfat... Va multumesc anticipat.
Regret dar nu inteleg.. daca sunteti vecin ce vrea dansul? Care produse ? Ati cultivat pe acel pamant fara acordul proprietarului sau pt ce va da in judecata? Cercetati problema si reveniti cand aveti informatii utile..
Initial aveam un vecin Gheorghe din anul 1992. Acesta a fost mutat in alta parte din cauza ca suprafata ramasa nu era de ajuns conform suprafata repartizata. pe titlul nostru de proprietate nu s-a facut nicio modificare. Dupa 20 ani ( adica acum 2 ani) vine un alt vecin Ion care ne spune ca are titlu de proprietate pe bucatica de pamant ramasa de atunci. Anul trecut vine si ne arata un titlu de proprietate, prin care ne arata ca are pamant langa noi( acea bucata de pamant) Dupa cateva luni vine cu un alt titlu... Pe mine ma intereseaza unde as putea sa vad daca acel titlu e un fals sau nu.
La primarie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate velica002 velica002 Am o suprafata de 12 ari de pământ în extraviran care nu a fost trecuta în titlul de proprietate. Menționez faptul ca aceasta bucata de pământ a ... (vezi toată discuția)
Anularea titlului de proprietate si repunerea pe vechiul amplasament Popescu-ghe Popescu-ghe Buna ziua In 2004, in baza legii 18 am fost improprietarit cu o suprafata de teren extravilan, in zona de deal. Am stapanit si stapanesc terenul si totul este ... (vezi toată discuția)
Primarie DIANA_MCRIS DIANA_MCRIS Bunica a avut o bucata de pamant,statul a luat pamantul (pentru biserica)dar in locul bucatii de pamant a dat o alta bucata de pamant.Aceasta bucata de pamant ... (vezi toată discuția)