avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizia de prelungire a suspendarii CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizia de prelungire a suspendarii CM

Buna ziua,
In urma cu 30 de zile am depus la firma la care am lucrat o cerere pt. prelungirea suspendarii CM, pentru ca nu am primit rsp, doresc sa stiu daca exista un interval specific de zile in care firma este obligata sa imi elibereze actul respectiv. Exista in lege un articol care sa reglementeze acest lucru sau trebuie sa astept pana la pastile cailor pana cand angajatorul are de gand sa dea curs cererii mele? Sunt cam presata de timp, deoarece am mare nevoie de decizia aceea,iar seful meu nu mai are nici macar bunul simt sa imi raspunda la telefon ca sa imi spuna ca nu a reusit sa imi elibereze actul.#-o
Va multumesc din suflet.

Alte discuții în legătură

Informarea familiei detinutului karmencita karmencita exista reglementat intervalul orar in care se face anuntarea familiei despre transferul detinutului dintr-un loc de detentie catre altul? Nu mi se pare in ... (vezi toată discuția)
Prelungire cic al doilea copil deedeepsi deedeepsi Buna seara, va rog lamuriti-ma si pe mine! In prezent ma aflu inca in concediu ingrijire copil nascut la 30.04.2008. CIM este suspendat pe perioada ... (vezi toată discuția)
Durata acordare concediu medical la externarea din spital PaulHerta PaulHerta Buna ziua! In calitate de medic primar, cu aviz de la medicul de expertiza medicala de prelungire a unui concediu medical cu inca 30/31 de zile (dupa depasirea ... (vezi toată discuția)