avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit de care nu stiam
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit de care nu stiam

in urma cu 2 zile am primit acasa un plic de la o firma de recuperari care ne instiinta ca avem o datorie de 3800 ,in urma unui credit la o banca.Acest credit se pare ca l-a contractat tatal meu in anul 2007 insa nu-si mai aminteste ,in prezent fiind bolnav mintal.Am cautat prin casa contractul,chitante ,dar nu am gasit nimik legat de aceasta banca ,iar noi nu stim absolut nimic de acest credit.Am vorbit cu cineva de la recuperari la telefon si a spus ca nu s-au mai facut plati de 3 ani ,dar nu ne-a contactat nimeni pana acum.La banca mi s-a spus ca nu pot da detalii decat titularului ,dar asa cum am spus tatal meu nu mai are capacitatea de a intelege nimic.Nu inteleg de ce nu am fost anuntati in niciun fel de eventuale restante si mai ales ce e de facut in continuare.Nu mi s-a spus de executare silita sau altceva doar ca avem o datorie catre dansii.Daca mi-ati putea da o lamurire v-as fi recunoscatoare.Multumesc.[








Cel mai recent răspuns: Wollfe , utilizator 22:09, 10 Iulie 2012
Daca nu s-au facut plati timp de 3 ani si nici alte acte din partea bancii, dreptul de a cere executarea silita e prescris.
Buna zia
Daca creditul nu e pe numele d-stra de ce va faceti probleme?
In cel mai rau caz se poate pune proprire pe 30% din veniturile tatalui d-stra, si asta in cazul in care sunt mai putin de trei ani de la ultima somatie, asa cum a scris Valentina mai sus.
Eu unul nici nu asi sta de vorba cu cei de la firma aia de recuperare merg pe intimidare!. Cum au spus cei de la banca:) nu e creditul d-stra.
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de executare silita insistenta Livica Livica Am un credit pe care trebuia sa-l platesc pana in 2007. Cand am avut banii ce mai trebuiau platiti am fost la respectiva banca dar mi s-a spus ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)
Credite bancare liviunimu liviunimu buna ziua!am avut si inca mai am un credit de plata la o anume banca.am ramas cu ratele in urma si am hotarat sa plec in afara tarii sa muncesc,timp in care cu ... (vezi toată discuția)