avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite bancare

buna ziua!am avut si inca mai am un credit de plata la o anume banca.am ramas cu ratele in urma si am hotarat sa plec in afara tarii sa muncesc,timp in care cu toata increderea am lasat o matusa sa se ocupe de dosarul meu pentru ca acesta a fost preluat de o firma de recuperari creante.matusa mea timp de 3 ani de zile nu a respectat intelegerea facuta cu aceasta firma in ciuda faptului ca eu i-am trimis bani de rate poate si la saptamana nu la luna.recent,avand dubii,am sunat la aceasta firma sa vad ce suma mai este de plata,tinand cont de afirmatiile facute de matusa mea cum ca ar mai fi o suma de doar aproximativ 3000 de roni.lucru insa neconfirmat de aceasta firma de recuperari creante.intr-un cuvant matusa mea nu a facut platile care trebuiau dar ea neaga acest lucru cum ca ea a platit dar nu poate a-mi justifica cu chitantele aferente.cum ca chitantele sunt la nu stiu ce doamna care lucreaza in domeniul bancar si ca nu mai stiu eu ce lucruri a invatato aceasta.m-a mintit si ma minte in continuare.acum cei de la aceasta firma ma tot ameninta si nu vrea sa ajungem la un consens pe cale amiabila si imi inchide telefonul in nas cand vreau sa le explic situtia si ca vreau sa le demonstrez ca eu am trimis bani pt rate si matusa mea nu a respectat intelegerea cu acestia,si ma ameninta ca nu mai pot iesi din tara.cum as putea sa procedez????:(
Cel mai recent răspuns: PFA IORGA A VASILE , Consultant credite si finantari 12:15, 28 Ianuarie 2011
daca aveti bunuri in proprietate, pot fi executate silit in contul datoriei. intrebati cat aveti de plata si daca e posibil,,ajungeti la o intelegere in privinta platilor. ce bani i-ati dat matusii si ce a facut aceasta cu ei, nu e treaba lor.
matusii ii puteti face plangere pt abuz de incredere
puteti pleca din tara oricand doriti, in situatia dvs, nimeni nu va impiedica
Va multumesc ca mi-ati raspuns la mesaj!!!eu nu am nici-un bun pe numele meu.imobilul in care locuiesc e al tatalui meu eu decat am domiciliul aici unde locuiesc.nu vreau ca cei care imi citesc acest mesaj sa creada ca eu vreau a scapa de plata creditului vreau sa ajung la un consens cu aceasta firma de recuperari.
aveti interes sa platiti, candva acel ap al tatalui va fi al dvs si nu e obligatoriu ca pana atunci datoria sa se prescrie
Faceti d-stra personal o plata in contul pe care il aveti de la firma de recuperare,
faceti o copie dupa chitanta si faceti corespondenta cu firma respectiva, prin posta cu confirmare de primire, in care d-stra sa va aratati disponibilitatea de a achita creditul restant.Sunt modalitati diverse sa achitati lunar o suma in contul datoriei printr-o banca de aici care are o banca corespondenta in tara in care va desfasurati activitatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita? DannielaZ DannielaZ Buna seara, Parintii mei au doua credite de nevoi personale facute in urma cu 5-6 ani. Ambele sunt fara ipoteca. Pana anul trecut si-au platit toate ... (vezi toată discuția)
Credit de care nu stiam cristinabuzau cristinabuzau in urma cu 2 zile am primit acasa un plic de la o firma de recuperari care ne instiinta ca avem o datorie de 3800 ,in urma unui credit la o banca.Acest credit ... (vezi toată discuția)
Banca a vandut creanta, cum pot afla care e suma reala si ce am de facut? ASUL28 ASUL28 Buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi dati un raspuns legal in urmatoarea situatie: o cunostiinta a contractat un credit de nevoi personale in urma cu 2 ani de ... (vezi toată discuția)