avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite bancare neachitate- consecinte
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite bancare neachitate- consecinte

am luat un credit cu buletinu si am ramas fara loc de munca .ce masuri poate lua banca impotriva mea.vreu sa specific ca nu am casa pe numele meu si nici alte bunuri imobile sau mobile pe numele meu.CE SANCTIUNE POT PRIMI?

Alte discuții în legătură

Capcana creditelor de consum , de tipul " nevoi personale " Sebylica Sebylica Am contactat niste credite de nevoi personale destul de maricele , la o banca din localitate . acum 3 ani. Platim rate destul de consistente , dar eu si sotia ... (vezi toată discuția)
Neplata ratelor bancare dunare dunare am un imprumut de nevoi personale fara ipoteca, garantat cu salariul la vremea respectiva, pe care nu il mai pot achita. in iunie 2-10 am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)
Credit bancar danyela nistor danyela nistor daca in 2008 am luat un credit bancar,care nu a mai putut fi platit dupa taierile de salar din 2010,creditul este de nevoi personale fara nici un fel de ... (vezi toată discuția)