Am contactat niste credite de nevoi personale destul de maricele , la o banca din localitate . acum 3 ani. Platim rate destul de consistente , dar eu si sotia mea , fiind doi bugetari , ne vine tot mai greu spre imposibil sa le platim, cu atat mai mult cu cat , in anul 2011 , eu am ramas fara loc de munca! Pe numele nostru avem masina ,2 ari de pamant dati de socrii mei cu contract de vanzare-cumparare precum si restul gospodariei cu uzufruct viager. Dorim sa stim ce putem pati daca nu ne mai putem plati ratele deloc . Specific aici ca noi am girat doar cu salariile noastre , deci nu am ipotecat bunuri mobile sau imobile , gen masini , case .apartamente sau terenuri.
In cazul dvs, banca va apela la un executor judecatoresc, care va urmari stingerea datoriei in urmatoarea ordine:
1.Mai intai se vor indrepta impotriva bunurilor mobile, proprietatea dvs si a sotiei.
Daca valoarea bunurilor mobile nu este indestulatoare, atunci exista doua posibilitati in functie de valoarea din datorie ramasa de stins, si anume:
2.Se cere instituirea popririi pe salarii SAU se poate trece chiar la executarea bunurilor imobile.
Executare silita
iulian56
Buna ziua tuturor !
Daca Banca sau orice creditor, persoana juridica sau fizica, a procedat la punerea in aplicarea a executarii silite prin poprire pe ... (vezi toată discuția)