avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... momentul punerii efective in libertate..
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

momentul punerii efective in libertate..

va rog sa-mi spuneti care este concret momentul punerii in libertate a unui condamnat fata de care s-a dispus liberarea conditionata ( la propunerea comisiei)?
stiu ca termenul de recurs este de 3 zile, deci nu exista nicio sansa ca acest condamnat sa fie pus in libertate in chiar ziua pronuntarii sentintei prin care se adminte liberarea conditionata?
va multumesc anticipat pt raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: danamatea , utilizator 22:16, 9 Iulie 2012
Va fi pus in libertate dupa expirarea termenului de recurs pentru parchet si nedeclararea recursului.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberarea condiţionată (art.587 ncpp) nicoletaroman nicoletaroman Buna ziua! fratele meu este detinut din 2009. In prezent se afla la penitenciarul Galati. Pe data de 27 ianuarie 2015 a intrat in comisia de eliberare a ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata mondypink mondypink buna,imi poate spune cineva unde pot vedea cand s-a stabilit data de eliberare conditionata pentru un detinut? Multumesc (vezi toată discuția)
Liberarea conditionata alexandra_iuhas alexandra_iuhas sotul meu are un mandat de 3 ani. Are deja executat 1 an si 10 luni plus 4 luni castig, in total 2 ani si 2 luni. Prima comisie de liberare a avut-o pe 19 ... (vezi toată discuția)