avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Situatia angajatului conform Revisal-ului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Situatia angajatului conform Revisal-ului

Buna ziua!
Sunt un om al muncii si doresc sa aflu situatia mea actuala din revisal, data angajarii, motivul incheierii cim-ului cat si vechimea obtinuta la locul de munca. Cum sa procedez cu ITM-ul ? Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 21 Iulie 2012
- vechimea pana la data de 1989 se recupereaza de la arhivele nationale

[ link extern ]

- dupa data de 1990 inclusiv, pana la 2010.12.31 de la ITM (adeverinta sau daca ati avut carte de munca)

- de la 01.01.2011 la zi, de la societatile la care ati lucrat ...

Va sfatuiesc sa cereti " adeverinta privind stagiu de cotizare" de la casa de pensii de care apartineti. (in baza CNP-ului)
Legea permite ITM-ului sa va elibereze acele documente numai in anumite conditii .. regula in materie este ca eliberarea documentelor se face de catre angajator , exceptia fiind ca acestea se elibereaza de catre ITM in cazul in care din motive obiective, angajatorul se afla in imposibilitatea de a elibera aceste documente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare inregistrare cim in revisal cyan cyan o persoana angajata poate afla daca angajatorul a facut inregistrarea CIM in REVISAL fara a apela la angajator, ITM sau alte entitati care sa trimita ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime in munca Sheli Sheli Buna ziua. Revin cu o alta intrebare: Pot obtine de la ITM Bucuresti o adeverinta de vechime in munca, sau trebuie sa o cer in mod special angajatorului? In ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta de vechime Daniel Adam Daniel Adam Am solicitat la firma unde am lucrat o adeverinta de vechime si fisa fiscala pe 2011,dar am fost refuzat total.Am nevoie de o indrumare,ce si cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)