avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna,sunt div de 2 ani,am 3 copii minori care sunt incredintati fostei neveste,problema mea e ca sunt in italia si pana acum ii trimeteam pensia prin sistemul western union,dar,de 2 saptamani si ea a venit in italia nu stiu unde exact ca a rupt legaturile si a luat cu ea si copii! Acum as vrea sa stiu daca e legal sa scoata copiii din tara fara aprobarea mea,si cum ar trebui sa procedez cu banii de pensie ca sa nu am probleme mai tz! n-as vrea ca dupa vreo 2 luni sa ma bage la abandon de familie,dc ea nu vrea ca eu sa stiu unde e sigur ca nici nu am cum sa-i dau pensia,ce sa fac? multumesc
Cel mai recent răspuns: danilacosti , utilizator 00:02, 11 Iulie 2012
Daca prin hotararea judecatoreasca i-au fost incredintati minorii *pe vechea lege* putea sa paraseasca tara impreuna cu copiii fara acordul dv. In ceea ce priveste pensia de intretinere, dv. puteti consemna sumele de bani cuvenite la o unitate bancara la dispozitia sotiei, urmand a o notifica in acest sens prin intermediul unui executor judecatoresc.
multumesc mult pt lamuriri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa_mi iau copii in italia ContSters140523 ContSters140523 SUNT DIVORTATA DE 4 ani,copii sunt in incredintarea mea,printro hotarare definitiva si irevocabila...el nu a platit niciodata o pensie alimentara....de un an ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului minor alinaralu alinaralu pot pierde baiatul in varsta de 6 ani daca nu am o locuinta proprie?sunt in divort de sotul meu si am un baietel de 6 ani din casatorie.eu lucrez in italia ca ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie fuzizsolt fuzizsolt Buna ziua [editat], Am intinpinat si eu ca multi altii situatia de \"Despartire\" si as vrea pe aceasta cale sa ma informez de la dumneavoastra care ar fi ... (vezi toată discuția)