buna,sunt div de 2 ani,am 3 copii minori care sunt incredintati fostei neveste,problema mea e ca sunt in italia si pana acum ii trimeteam pensia prin sistemul western union,dar,de 2 saptamani si ea a venit in italia nu stiu unde exact ca a rupt legaturile si a luat cu ea si copii! Acum as vrea sa stiu daca e legal sa scoata copiii din tara fara aprobarea mea,si cum ar trebui sa procedez cu banii de pensie ca sa nu am probleme mai tz! n-as vrea ca dupa vreo 2 luni sa ma bage la abandon de familie,dc ea nu vrea ca eu sa stiu unde e sigur ca nici nu am cum sa-i dau pensia,ce sa fac? multumesc
Daca prin hotararea judecatoreasca i-au fost incredintati minorii *pe vechea lege* putea sa paraseasca tara impreuna cu copiii fara acordul dv. In ceea ce priveste pensia de intretinere, dv. puteti consemna sumele de bani cuvenite la o unitate bancara la dispozitia sotiei, urmand a o notifica in acest sens prin intermediul unui executor judecatoresc.
Abandon de familie
fuzizsolt
Buna ziua [editat],
Am intinpinat si eu ca multi altii situatia de \"Despartire\" si as vrea pe aceasta cale sa ma informez de la dumneavoastra care ar fi ... (vezi toată discuția)