avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea copilului minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea copilului minor

pot pierde baiatul in varsta de 6 ani daca nu am o locuinta proprie?sunt in divort de sotul meu si am un baietel de 6 ani din casatorie.eu lucrez in italia ca si sotul meu numai ca eu imi intretin copilul el nu-i trimete nimic.copilul este in tara si locuieste cu parinti mei care din pacate stau cu chirie dintr-o greseala.as vrea sa stiu daca pot pierde baiatul.nu stiu ce sa mai fac.din pacate fabrica la care lucrez nu mi-a facut contract pe termen indeterminat.trebuie sa mai astept un an sau doi.VA MULTUMESC ALINA:wave:
Cel mai recent răspuns: liliana1967 , utilizator 22:15, 3 Septembrie 2008
La aprecierea conditiilor materiale si morale de care disopun parintii instanta are in vedere nu numai locuinta dar si alte aspecte care pot determina incredintarea minorului dv. Aceasta situastie va fi foarte usoara daca tatal nu solicita incredintarea.
NU el nu a cerut copilul in afara faptului ca nu-l intretine copilul nu-l vrea sa-l vada si asta nu ca l-am invatat eu cum sustine el,dar baiatul a vazut bataiile si certurile dintre noi.IN afara aici in ITALIA are 3 plangeri la politie din partea mea pt.ca ma urmarea si ma ameninta si una din partea uni coleg de munca pe care a incercat sa-i omoare cu o sabie pt.ca ma aparat cand a dat in mine in parcarea fabrici unde lucrez.Este un om foarte violent si eu imi vreau doar copilul pe care il iubesc enorm de mult.VA MULTUMESC FRUMOS ALINA
Vino acasa si ai grija de copil. Poti lucra si in tara. In afara de asta ai mai multe sanse de a pastra copilul. Astfel scapi si de bataile si amenintarile sotului violent.
Mergeti mai departe cu divortul si incredintare minor, dovediti cu recipisele prin care trimiteti bani pentru copil, , dar specificati neaparat si faptul ca-i trimiteti pentru minor, adica trimiteti pe numele mamei sau al tatalui, spre exemplu, dar faceti mentiunea, pentru intretinerea minorului x. Dupa ce obtineti o hot. jud., definitiva si irevocabila, va puteti angaja si cu contract valabi=D>l si luati-va coplul cu d-str. sau veniti in tara! Cum doriti sunt doar sfaturi. Depinde de vointa d-str.
daca vroiam sa stau in tara sa lucrez puteam sa o fac dar cum la noi salariile sunt asa cum sunt......prefer sa stau aici sa muncesc pe 1.400e pe luna si sa-mi iau casa in tara .eu nu vreau ca baiatul meu sa-mi ceara de mancare si eu sa-i zic ca nu sunt bani!!!!!!!!!!!!!!!daca dumneavoastra considerati ca cu un salariu de 300e eu pot sa-mi iau casa si sa trimet baiatul la gradinita si sa-i cumpar tot ce are nevoie atunci o sa vin si o sa-mi iau casa.sa muncesc pt.statul roman nu mai vreau pt.ca nu ofera nimic la tineri de azi.stiti cate persoane cu facultate lucreaza in italia in agricultura nu aveti idee!asa ca fiecare se descurca cum poate.oricum multumesc pt sfat!!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Custodie comuna adrianaioana adrianaioana buna,am mai postat pe forum iar raspunsurile primite m-au linistit cat de cat ,,in urma divortului domiciliul copiilor au ramas la mine iar custodie e ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara danilacosti danilacosti buna,sunt div de 2 ani,am 3 copii minori care sunt incredintati fostei neveste,problema mea e ca sunt in italia si pana acum ii trimeteam pensia prin sistemul ... (vezi toată discuția)
Partenerul meu nu își dă acordul ca eu să vin în vacanță cu copiii din italia. ce putem face? Gabriela G1011 Gabriela G1011 Eu si cei doi copii ai mei ne aflam in Italia, iar partenerul meu nu isi da acordul ca eu sa pot veni in vizita (2 saptamani) in Romania impreuna cu copiii. ... (vezi toată discuția)