avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea copilului minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea copilului minor

pot pierde baiatul in varsta de 6 ani daca nu am o locuinta proprie?sunt in divort de sotul meu si am un baietel de 6 ani din casatorie.eu lucrez in italia ca si sotul meu numai ca eu imi intretin copilul el nu-i trimete nimic.copilul este in tara si locuieste cu parinti mei care din pacate stau cu chirie dintr-o greseala.as vrea sa stiu daca pot pierde baiatul.nu stiu ce sa mai fac.din pacate fabrica la care lucrez nu mi-a facut contract pe termen indeterminat.trebuie sa mai astept un an sau doi.VA MULTUMESC ALINA:wave:
Cel mai recent răspuns: liliana1967 , utilizator 22:15, 3 Septembrie 2008
Nu sunt suparata, dar ... uniii vad precum calul ... chiar credeti ca nu sunt copiii traumatizati ca stau cu chirie? 6 luni intr-un cartier, alte 6 luni in alt cartier....mutarea s-a facut in urma hotararii proprietarului de a-si vinde casa ... si aici o alta lege proasta .... chiriasii au numai obligatii, dar drepturi mai putin ... in sfarsit cine sunt eu sa imi dau cu parerea? in curand imi voi lua copiii langa mine, am 2 ani de Italia, 2 ani de sacrificiu, 2 ani in care ii vad prin web.....de ce nu am venit acasa in acesti 2 ani? ca nu terminasem cu datoriile, ca imi pierdeam locul de munca de aici... etc etc etc, poate nu intereseaza pe nimeni de ce...!!! Mi-am inchiriat aici o locuinta, daca proprietarul vrea sa o vanda, nu ma poate da afara, trebuie sa ma anunte me mine daca vreau sa cumpar ....in sfarsit as avea multe de spus, dar sincer cand tastez se sare din litere si obosesc sa fiu atenta la caligrafie .... si merge greu cu scrisul ...si mi-am pierdut rabdarea sa explic pt altii sa inteleaga faptul ca sunt mame care nu au venit in vacanta aici sau de placere....90% NU, mai sunt 10% din persoane care poate au venit pt altceva ... nu conteaza, chiar ajung sa spun ca NU IMI MAI PASA CE SE INTAMPLA ACASA (citeste Romania) ...
tot respectul pt Domnul Avocat Claudiu Lascoschi care simt ca are o farama de intelegere pt cele ca mine ... poate chiar mai mult
PS .... pt altcineva .. ma uit si nu numai (adica mai si studiez) multe multe situri (apropo asa se scrie) ... ca altfel nu as fi dat peste acest forum ...
PS 1 Pt toatele mamele, faceti ce faceti si sa fiti langa copiiii .... lasa lumea a vb asta-i rostul ei ....
Cu respect si stima pt toti membrii forumului acesta Liliana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna adrianaioana adrianaioana buna,am mai postat pe forum iar raspunsurile primite m-au linistit cat de cat ,,in urma divortului domiciliul copiilor au ramas la mine iar custodie e ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara danilacosti danilacosti buna,sunt div de 2 ani,am 3 copii minori care sunt incredintati fostei neveste,problema mea e ca sunt in italia si pana acum ii trimeteam pensia prin sistemul ... (vezi toată discuția)
Partenerul meu nu își dă acordul ca eu să vin în vacanță cu copiii din italia. ce putem face? Gabriela G1011 Gabriela G1011 Eu si cei doi copii ai mei ne aflam in Italia, iar partenerul meu nu isi da acordul ca eu sa pot veni in vizita (2 saptamani) in Romania impreuna cu copiii. ... (vezi toată discuția)