avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avocat pentru restituire masina in garantie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocat pentru restituire masina in garantie

Buna ziua,
Am cumparat in luna aprilie 2011, un autoturism nou, care timp de un an a stat mai mult in service, cu defecte majore. Desi de fiecare data am sperat ca se rezolva ma vad nevoita sa o las mai nou la doar 700 de km parcursi de la ultima intrare, din nou la service. Acum masina are doar 8000 de km. M-ar interesa daca exista vreo baza legala care sa ma poata ajuta sa restitui aceasta masina, si un avocat specializat in astfel de litigii.Multumesc

Alte discuții în legătură

Drepturile cumparatorului - tir cumparat din germania mariadobrin mariadobrin Am cumparat un Cap Tractor(Tir)de la BTS DAF Germania,Dortmund din reprezentata.Tirul este unul rulat nu are garantie si are 400000 de km!dupa 7000 de km tirul ... (vezi toată discuția)
Garantie auto - cat poate sta in service autoturismul nou? Luminita71 Luminita71 Buna ziua, am urmatoarea problema: am achizitionat in aprilie un autoturism nou, dar pe parcursul a 7 luni am intrat cu ea in service de 4 ori. Ultima data in ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină cu kilometrajul modificat. ce pot face? Imperator12 Imperator12 Buna searaam cumparat o masina cu km modificati.la o săptămână de la cumpararea masinii am intrat pe un site de verificări auto si am observat ca la ... (vezi toată discuția)